Bárki bármit mond, a házilag készített csokoládé nagyon finom. És mivel mindenki szereti, ezért érdemes elkészíteni, ezzel emelve a család boldogságszintjét.

Lássuk a hozzávalókat:

  • 500 g tejpor;
  • 50 g kakaó;
  • 450 g kristálycukor;
  • 150 g lágy vaj;
  • 150 ml víz;
  • vaníliás cukor;
  • mazsola;

Elkészítés:

A tejport alaposan keverd össze a kakaóval.

Egy edénybe tedd fel a vizet forrni, add hozzá a kristálycukrot, és a vaníliás cukrot, és addig kevergesd, míg azok fel nem olvadnak. Ezután mehet bele a vaj is, várd meg míg felolvad.

Ezután az édes, vajas szirupot keverd óvatosan hozzá a tejporos, kakaós részhez, ezek után ehet bele a mazsola.

Egy lapos tálba töltsd ki az egészet, egyengesd el, majd mehet a hűtőbe, egy órára.

A végén vedd ki a tálad, és indulhat is a nassolás.